Curs de oratorie pentru copii

Scris de Centrul Aras in . Publicat in categoria Programe

 Programul este dezvoltat in principal pentru copii intre 8-12 ani, in parteneriat cu Paul Olteanu, in a carui viziune discursul public reprezinta “inotul” disciplinelor sociale, intrucat exerseaza numeroase abilitati si solicita cunostinte din mai multe
domenii de expertiza, precum: dictie, comunicare nonverbala, elemente de psihologie a comunicarii, tehnici teatrale, managementul timpului, tehnici de persuasiune si influentare etc.
 Cursul este structurat pe parcursul a patru lectii de cate patru ore fiecare, in cadrul carora copiii vor invata cum sa construiasca si sa sustina un discurs, indiferent de locul, momentul sau numarul persoanelor aflate in audienta.
 Cursul se bazeaza pe exercitii, simulari, jocuri, stimuleaza creativitatea, inovatia si spontaneitatea copiilor, dar si cunostintele acestora.

Copiii si parintii lor

Scris de Centrul ARAS in . Publicat in categoria Programe

Copiii si parintii lor - program de psihoterapie si dezvoltare sanatoasa

Programul se adreseaza familiilor care doresc sau au nevoie sa adreseze propriul copil din perspectiva nevoilor acestuia, in functie de etapa de dezvoltare psihica si nevoile specifice varstei.
Programul este structurat ca un demers unitar care are in perspectiva imaginea centrala a relatie parinte - copil, adresandu-se atat parintilor cat si copiilor.
Copiii participanti in program sunt adresati personalizat, in functie de nevoile copilului lor. De asemenea, parintii vor parcurge un proces de informare si instruire detaliat privitor la nevoile copilului sau.
Programul este gestionat permanent de doi psihologi  specializati in psihoterapie, ambii cu experienta in psihologia copilului.copiii-si-parintii-lor-web

Prin parcurgerea programului, veti intelege:

  • cum sa adresati nevoile copilului mai usor si mai facil
  • sa incurajati copilul in cunostinta de cauza in momentele oportune
  • sa sprijiniti copilul pentru deprinderea procesului de adaptare si invatare
  • sa gestionati dificultatile copilului exprimate prin comportamente dificile, agitatie sau necooperare.

Durata programului este de 10 sedinte, cate una in fiecare saptamana:

  • 5 sedinte destinate copiilor;
  • 5 sedinte destinate parintilor.

Onorariul: 100 ron / sedinta; 10% discount pentru plata intr-o singura transa, la inscriere.

Lansare TRIPAT

Scris de Centrul ARAS in . Publicat in categoria Programe

Tripat. Ce trebuie sa stii despre droguri: de la alcool la ecstasy

Cynthia Kuhn, Scott Swartzwelder, Wilkie Wilson

Un sfert dintre studenti si unul din zece elevi au consumat cel putin o data substante interzise, arata cele mai recente studii din Romania. Mai mult, in anii trecuti s-au inregistrat zeci de decese din cauza "etnobotanicelor", iar romanii se regasesc, mai nou, pe locul al cincilea in lume in ceea ce priveste consumul de alcool. Tripat

Prin informatiile clare si de ultima ora despre diversele tipuri de droguri si despre efectele lor diferentiate, cartea de fata este un ghid extrem de util nu doar pentru medici, psihologi sau asistenti sociali, dar si pentru parinti, consumatori si responsabili din domeniul juridic si politienesc.

Oferind informatii obiective si echilibrate si evitand tonul moralizator, autorii americani indica efectele neuropsihice (dar si sociale) ale celor mai comune droguri, de la alcool, cafeina si nicotina pana la marijuana, ecstasy si metamfetamine. Explicatiile despre adictie, sevraj si efectele permanente la nivelul creierului evita limbajul stiintific pretios, fiind accesibil tuturor celor interesati de efectele narcoticelor asupra organismului uman.

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru!

Conditii de Utilizare

Facebook

Program

Programari/Informatii:
fix: 0212 100 747
mobil: 0740 303 744
e-mail: office@centrularas.ro

  • Luni-Vineri: 7:00 - 20:00
  • Sambata & Duminica: Inchis

Formular de contact