slide 1

Bine ati venit la
Centrul de sanatate ARAS!

slide 2

Directioneaza 2%

din impozitul tau pe venit catre Centrul de Sanatate ARAS. TU ai puterea de a schimba lumea in care traiesti.

vezi detalii

slide 4

Accesand serviciile Centrului de sanatate ARAS ajutati, la randul dumneavoastra, alti oameni

Workshop Grof Respiraţie Holotropica; 20 – 22 martie 2015

Scris de Centrul Aras in . Publicat in categoria Evenimente

1

Respiratia Holotropica™ este o metoda puternica de auto-explorare, ce porneste de la premisa ca fiecare dintre noi avem un “vindecator interior”, o forta interna care ne propulseaza catre Intreg si care poate fi accesata intr-un cadru adecvat, cum este cel oferit de sesiunile de respiratie holotropica. Metoda poate fi utila celor care cauta vindecarea traumelor, starilor generale de rau sau a depresiilor, precum si celor dornici de a se cunoaste mai bine prin propria putere si intelepciune interioara, de a intelege in mod profund extraordinara experienta umana, de a se deschide catre misterul vietii si starile extinse de constiinta.

Participantii spun ca respiratia holotropica i-a ajutat:

  • sa reduca anxietatea si stresul
  • sa elibereze furie
  • sa calmeze dureri cronice
  • sa amelioreze unele simptome cum ar fi cele asociate cu astmul, migrenele sau tensiunile premenstruale
  • sa invete sa-si foloseasca intuitia cu mai mare incredere
  • sa clarifice probleme din viata lor

De asemenea, cei care participa in mod regulat la sesiuni de respiratie holotropica spun ca aceasta metoda i-a sprijinit in a-si gasi sensul si scopul vietii, i-a ajutat sa scape de ganduri negative, sa-si diminueze frica de moarte, sa simta o conexiune mai puternica cu sinele, pe toate nivelurile: fizic, emotional si spiritual.

 Despre facilitatori:

jean-farrel

Jean Farrell este facilitator de respiratie holotropica si formator in cadrul Grof Transpersonal Training*. Originara din Anglia, Jean traieste de peste treizeci de ani in Irlanda, impreuna cu sotul si copii si tinerii pe care i-au crescut ca parinti adoptivi. In Anglia, a fost lector senior in domeniul Asistentei pentru Comunitate si Tineri, predand Tehnici de consiliere si lucru cu grupurile la Manchester Metropolitan University. In Irlanda, este psihoterapeut si supervizor pentru terapeuti din diverse organizatii care lucreaza cu vindecarea traumelor. De asemenea, preda Consiliere si Abilitati Terapeutice la National University of Ireland. Respiratia Holotropica dezvoltata de Grof este pasiunea ei, fiind certificata ca facilitator in 1996. Ofera sesiuni rezidentiale de respiratie holotropica in fiecare luna intr-un centru special langa casa sa. De mai multi ani lucreaza ca formator in cadrul Grof Transpersonal Training* si este facilitator in modulele de formare organizate in diverse tari din Europa.

tomas-liska

 Thomas Liska S-a nascut la Viena in 1965, este psihoterapeut si a studiat terapia System. Single-, Pair, familiei, sexualitatii, psihosinteza. De asemenea, a studiat dezvoltare organizationala si coaching (Dipl.LSB si Supervizor). Are o vasta experienta ca facilitator de respiratie holotropica in Ucraina, Slovenia, Ungaria, Spania, SUA, Marea Britanie, Turcia, Republica Ceha.

Dana-Tiribegea

 Dana Tiribegea este licentiata in Psihologie de Universitatea Titu Maiorescu, Bucuresti si are Diploma de masterand in Psihologie Clinica si Consiliere Psihologica, Universitatea Hyperion. Este facilitator certificat de Respiratie HolotropicaTM, in urma absolvirii programului de formare in Respiratie HolotropicaTM al Grof Transpersonal Training *(cursuri organizate in Spania si Anglia). Incepand din anul 2008 experimenteaza stari de constiinta extinsa. A absolvit programul de training formativ in Gestalt terapie cu Societatea Romana de Gestalt Terapie, avand Certificat de Psihoterapeut Gestalt in Supervizare.

Daniela-popovici

 Daniela Pavlovici a studiat comunicare si lucreaza in acest domeniu de peste 17 ani pentru companii private si organizatii internationale, in Romania si in strainatate. Are de asemenea experienta in training si consultanta. Din 2009 a inceput o calatorie de auto-explorare care continua si astazi si care a dus-o catre respiratia holotropica, metoda de care este pasionata. Din 2014 este facilitator certificat de Respiratie HolotropicaTM, in urma absolvirii programului de formare in Respiratie HolotropicaTM al Grof Transpersonal Training *(cursuri organizate in Spania si Anglia).

mansarda

Acest workshop va avea loc la Centrul de sanatate ARAS (www.centrularas.ro).

Program workshop: Vineri 20 martie 17.00-21.00 / Sambata 21 martie 09.00 – 20.00 / Duminica 22 martie 10.00 – 13.00.

Pret workshop: 150 EUR inainte de 5 martie 2015, 170EUR dupa aceasta data

 

Contraindicatii:

Respiratia HolotropicaTM este o experienta de dezvoltare personala si nu trebuie privita ca un substitut pentru psihoterapie. Aceasta metoda poate implica experiente dramatice acompaniate de eliberari puternice emotionale si fizice.

Workshop-ul nu este recomandat femeilor insarcinate sau persoanelor cu probleme cardiovasculare, hipertensiune severa, anevrism, probleme psihiatrice diagnosticate, operatii recente sau fracturi, bolnavilor cu infectii acute, epilepsie sau persoanelor in criza spirituala. Daca aveti vreun dubiu cu privire la participare, este esential sa consultati medicul sau terapeutul dumneavoastra inainte de participare.
 

Pentru inscrieri, va rugam sa transmiteti formularul de inregistrare catre Dana Tiribegea Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ; M: 0757077318.

Va asteptam cu drag.

*Grof Transpersonal Training (GTT) este singura organizatie la nivel global autorizata de Stanislav si Christina Grof (cei care au dezvoltat metoda) sa formeze facilitatori de respiratie holotropica. Respiratie HolotropicaTM este o marca inregistrata care apartine Grof Transpersonal Training si poate fi utilizata doar de facilitatorii certificati de GTT.

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru!

Conditii de Utilizare

Facebook

Program

Programari/Informatii:
fix: 0212 100 747
mobil: 0740 303 744
e-mail: office@centrularas.ro

  • Luni-Vineri: 7:00 - 20:00
  • Sambata & Duminica: Inchis

Formular de contact