slide 1

Bine ati venit la
Centrul de sanatate ARAS!

slide 2

Directioneaza 2%

din impozitul tau pe venit catre Centrul de Sanatate ARAS. TU ai puterea de a schimba lumea in care traiesti.

vezi detalii

slide 4

Accesand serviciile Centrului de sanatate ARAS ajutati, la randul dumneavoastra, alti oameni

Sauna de purificare - ceremonie si curs de o zi

Scris de Centrul Aras in . Publicat in categoria Evenimente

cu VERNON FOSTERvernon-foster

Sauna de purificare a fost si este una dintre cele mai puternice ceremonii nativ americane de purificare atat a trupului, cat si a sufletului si spiritului.
Va invitam sa petreceti alaturi de noi o zi dedicata acestei profunde ceremonii, alaturi de Vernon Foster - lider spiritual nativ american.
Mai multe detalii despre Vernon Foster gasiti aici: Vernon Foster

Programul ceremoniei:
Sambata, 15 noiembrie 2014 de la ora 10:00 ne vom intalni pentru a incepe sa intelegem aceasta ceremonie, ascultand povestile legate de aceasta, dar si invatand cantecele cantate in timpul ceremoniei si pentru a invata protocolul adecvat.
Mai apoi ne vom indrepta inspre locul ceremoniei, unde va avea loc sauna de purificare.
Ceremonia din data de 15 noiembrie va fi una speciala, intrucat vom construi si structura saunei de purificare, iar participantii vor avea privilegiul de a intelege intreaga simbolistica si forta a acestei ceremonii stravechi.
Ora preconizata a terminarii ceremoniei este ora 18:00, insa este posibil ca aceasta sa dureze mai mult.

Mai multe detalii despre sauna de purificare gasiti aici:
sauna de purificare

Costul acestui curs de o zi (care include si ceremonia in sine) este de 300 RON, studentii si pensionarii beneficiind de o reducere de 50 RON.
Asa cum se obisnuieste in cadrul ceremoniilor nativ americane, dupa ceremonie vom lua masa impruna. Astfel, participantii sunt rugati sa aduca fiecare (dupa posibilitati) ceva de mancare (salata, branza, gem, paine, sunca, legume, fructe, etc), pentru a ne putea bucura impreuna de roadele Mamei Pamant.


Pentru inscriere, detaliile legate de locatie, dar si alte detalii suplimentare, va rugam sa o contactati pe Cristina Stanescu – tel. 0741216141 sau prin email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

De asemenea, în zilele urmatoare cursului, Vernon Foster va susţine şi sesiuni individuale de vindecare. Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să vă adresaţi persoanei de contact menţionate mai sus.


Va asteptam cu drag!

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru!

Conditii de Utilizare

Facebook

Program

Programari/Informatii:
fix: 0212 100 747
mobil: 0740 303 744
e-mail: office@centrularas.ro

  • Luni-Vineri: 7:00 - 20:00
  • Sambata & Duminica: Inchis

Formular de contact