slide 1

Bine ati venit la
Centrul de sanatate ARAS!

slide 2

Directioneaza 2%

din impozitul tau pe venit catre Centrul de Sanatate ARAS. TU ai puterea de a schimba lumea in care traiesti.

vezi detalii

slide 4

Accesand serviciile Centrului de sanatate ARAS ajutati, la randul dumneavoastra, alti oameni

A III-a Conferinta Anuala de Leadership, Coaching si Mentoring EMCC Romania

Scris de Centrul Aras in . Publicat in categoria Evenimente

11.11.2014, 9:00-16:00

Hotel Epoque, Bucuresti

Avem deosebita placere sa va invitam, la cea de-a III Conferinta EMMC Romania cu participare internationala, avand tema „Shadows of leadership”.
Evenimentul este adresat liderilor, profesionistilor in coaching & mentoring, profesionistilor in HR, trainerilor si consultantilor in diverse domenii precum si tuturor celor interesati de domeniul coaching & mentoring si leadership.

conferinta-coaching-emcc-romania-2014 "Anul 2014 este un an important pentru EMCC Romania, deoarece este un an dedicat cresterii organizatiei si pozitionarii ei ca spatiu de intalnire al profesionistilor in coaching si mentoring precum si al tuturor celor care vor sa investeasca energie si entuziasm in extinderea culturii coaching-ului si mentoring-ului de inalta tinuta. Credem ca in acest moment avem nevoie de leaderi autentici care sa poata dezvolta o cultura a colaborarii si performantei sustenabile si ne dorim sa contribuim la cresterea acestor bune practici in Romania.
 Onoram leadershipul si pe cei care servesc liderii si le dedicam conferinta noastra de anul acesta, avand convingerea ca astfel contribuim la o mai buna cunoastere a coaching-ului in forme ale sale de mare profunzime si eficacitate, la o mai buna cunoastere intre noi, cei interesati de acest domeniu, si, nu in ultimul rand, la facilitarea de noi parteneriate si relatii de business.
 La aceasta editie a Conferintei EMCC Romania, vom avea in mijlocul nostru vorbitori valorosi in tematica dezvoltarii leadershipului din Statele Unite, precum si vorbitori cu practica relevanta din Romania. Vor fi alaturi de noi Rob Kaiser – Presedinte Kaiser Leadership Solutions US, Ryan Ross – Vicepresedinte Global Alliances Hogan International US, Matei Georgescu – psihanalist si profesor universitar, Bogdan Ion – psihoterapeut si lector universitar, Anca Mizumschi – poeta si psihoterapeut, Amalia Sterescu – senior business consultant, Raul Rosu – coach, Reteaua de Coaching HART.
 Gazda si moderatorul conferintei va fi Rodica Obancea – Professional Certified Coach, VP EMCC Romania.
 Va asteptam la evenimentul nostru!"

Locatie: Bucuresti
Perioada: 11 noiembrie 2014
Pret: 300 ron

Pentru mai multe detalii si inscriere:
e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru!

Conditii de Utilizare

Facebook

Program

Programari/Informatii:
fix: 0212 100 747
mobil: 0740 303 744
e-mail: office@centrularas.ro

  • Luni-Vineri: 7:00 - 20:00
  • Sambata & Duminica: Inchis

Formular de contact