slide 1

Bine ati venit la
Centrul de sanatate ARAS!

slide 2

Directioneaza 2%

din impozitul tau pe venit catre Centrul de Sanatate ARAS. TU ai puterea de a schimba lumea in care traiesti.

vezi detalii

slide 4

Accesand serviciile Centrului de sanatate ARAS ajutati, la randul dumneavoastra, alti oameni

One Day Workshop - Grof Respiraţie Holotropică (5 Decembrie, 2015)

Scris de Centrul Aras in . Publicat in categoria Evenimente

grof 5 dec 2015

 

Respiratia Holotropica a fost dezvoltata de catre Dr. psihiatru Stanislav Grof si sotia sa Christina Grof. Textual, holotropic provine din limba greaca si inseamna indreptarea catre intreg. Prin respiratie mai profunda, mai intensa si mai rapida poti sa accesezi o stare de constiinta extinsa. Alte componente importante la respiratia holotropica sunt muzica evocativa, lucrul corporal, impartasirea experientei si desenarea mandalei. Toate aceste parti impreuna faciliteaza deschiderea potentialului nostru de vindecarea fizica, psihologica si spirituala.
Respiratia Holotropica este un proces interior, profund si poate avea efecte de vindecare profunda in stres, insomnie, anxietate si trauma.

Organizator: Cabinet Individual de Psihologie Tiribegea Daniela
Data: 5 Decembrie 2015
Durata: 12 ore, intervalul orar 09.00 -20.00
Frecventa: o intalnire
Pret: 340 lei (Studentii – reducere 10%)
Contact: psiholog, psihoterapeut Dana Tiribegea
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Tel: 0757 077 318
Locatia: Bucuresti, Str. Ocolului nr 20, sector 2

Program workshop:
09.00 Introducere in Respiratie Holotropica
11.00 – 14.00 Prima sesiune de Respiratie Holotropica; desenarea mandalei.
14.00 – 15.30 Pauza de pranz.
15.30 – 18.30 A doua sesiune de Respiratie Holotropica; desenarea mandalei.
18.30 – 19.00 Pauza
19.00 – 20.00 Integrarea experientei
21.00 – Incheiere workshop

FACILITATORI GROF TRANSPERSONAL TRAINING

katecurtis

Kate Curtis – Facilitator GTT din Irlanda – cu experienta in asistenta medicala si nasteri; pe la inceputul anilor 1990 a inceput sa se specializeze in metode alternative de vindecare. S-a specializat in Reflexologie, si in anul 1994 a absolvit si are Licenta de la Fundatia de Acupuntura/Colegiul din Irlanda. A participat si s-a certificat in diferite tehnici de vindecare inclusiv Qigong si Tuia qigong, Reiki, si Taichi Chuan, si de asemenea in acupunctura clasica si herbalism celtic. Kate are de asemenea studii in Psihologie Transpersonala si Respiratie Holotropica, absolvind Grof Transpersonal Training – Dr Stanislav Grof.
In ultimii ani, Kate a pus accent pe sudiul si lucrul aprofundat asupra laturii psihologice si asupra aspectelor spirituale ale individului. Astfel, munca ei s-a apropiat mai mult de sistemele traditionale de vindecare stravechi. Sisteme traditionale ce inglobeaza diferite filozofii culturale cum regasim in traditiile shamanice specifice fiecarei tari. Kate completeaza studiul si lucrul cu metoda de acupunctura clasica si esoterica care asista persoana in explorarea constiintei si constientizarea personala.

 Dana Tiribegea

 

Dana Tiribegea– Facilitator GTT din Romania Prima ei directie profesionala a fost economia, unde a si lucrat 13 ani in doua mari corporatii. Este licentiata in psihologie, cu diploma de masterand in psihologie clinica si Consiliere Psihologica. Este facilitator certificat de Respiratie HolotropicaTM, in urma absolvirii programului de formare in Respiratie HolotropicaTM al Grof Transpersonal Training. Incepand din anul 2008 experimenteaza stari de constiinta extinsa. A absolvit programul de training formativ in Gestalt terapie, avand Certificat de Psihoterapeut Gestalt in Supervizare.

 

mansardaLocatie: Centrul de sănătate A.R.A.S. (www.centrularas.ro).

Program: Sâmbată, 5 decembrie 09.00 – 20.00

Cost / Termene limită: 75 EUR - Va rog sa ne contactati daca simtiti o mare chemare sa veniti insa aveti anumite dificultati financiare (cum ar fi studentii si persoanele fara venituri).

Workshop-ul se va desfasura in principal in limba engleza (cu traducere in limba romana, daca este necesar).
Participarea la workshop este confirmata dupa transmiterea formularului de inregistrare completat pe email si plata in avans de 150 lei cash sau transfer bancar. Inregistrarile sunt acceptate in ordina cronologica. Grupul are numar limitat de locuri.

Respiratia HolotropicaTM este o experienta de dezvoltare personala si nu trebuie privita ca un substitut pentru psihoterapie. Aceasta metoda poate implica experiente dramatice acompaniate de eliberari puternice emotionale si fizice.

Workshop-ul nu este recomandat femeilor insarcinate sau persoanelor cu probleme cardiovasculare, hipertensiune severa, anevrism, probleme psihiatrice diagnosticate, operatii recente sau fracturi, bolnavilor cu infectii acute, epilepsie sau persoanelor in criza spirituala. Daca aveti vreun dubiu cu privire la participare, este esential sa consultati medicul sau terapeutul dumneavoastra inainte de participare.

Va asteptam cu mare drag!
Cabinet Individual de Psihologie Tiribegea Daniela

 

Workshop Grof Respiraţie Holotropica; 20 – 22 martie 2015

Scris de Centrul Aras in . Publicat in categoria Evenimente

1

Respiratia Holotropica™ este o metoda puternica de auto-explorare, ce porneste de la premisa ca fiecare dintre noi avem un “vindecator interior”, o forta interna care ne propulseaza catre Intreg si care poate fi accesata intr-un cadru adecvat, cum este cel oferit de sesiunile de respiratie holotropica. Metoda poate fi utila celor care cauta vindecarea traumelor, starilor generale de rau sau a depresiilor, precum si celor dornici de a se cunoaste mai bine prin propria putere si intelepciune interioara, de a intelege in mod profund extraordinara experienta umana, de a se deschide catre misterul vietii si starile extinse de constiinta.

Participantii spun ca respiratia holotropica i-a ajutat:

 • sa reduca anxietatea si stresul
 • sa elibereze furie
 • sa calmeze dureri cronice
 • sa amelioreze unele simptome cum ar fi cele asociate cu astmul, migrenele sau tensiunile premenstruale
 • sa invete sa-si foloseasca intuitia cu mai mare incredere
 • sa clarifice probleme din viata lor

De asemenea, cei care participa in mod regulat la sesiuni de respiratie holotropica spun ca aceasta metoda i-a sprijinit in a-si gasi sensul si scopul vietii, i-a ajutat sa scape de ganduri negative, sa-si diminueze frica de moarte, sa simta o conexiune mai puternica cu sinele, pe toate nivelurile: fizic, emotional si spiritual.

Saptamana Europeana a testarii

Scris de Centrul Aras in . Publicat in categoria Evenimente

Saptamana Europeana a testarii

saptamana-testarii-2014ARAS participa in perioada 21-28 noiembrie la Saptamana Europeana a testarii cu tema: "Vorbeste despre HIV. Fa un test HIV". 

 • Saptamana testarii are ca obiectiv cresterea nivelului de informare cu privire la beneficiile pe care le ofera testarea regulata HIV, incurajarea unui numar cat mai mare de persoane sa se testeze, cresterea numarului de teste facute la initiativa ofertantilor de servicii, sprijinirea efortului general prin care cat mai multe persoane din Europa sa isi afle statusul serologic.

Beneficiile testarii HIV:

 • Diagnosticarea timpurie a infectiei cu HIV inseamna o reactie mai buna la tratament si o viata mai lunga.
 • Diagnosticarea timpurie si inceperea din timp a tratamentului pot reduce rata de transmitere a infectiei la alte persoane.
 • Cei care sunt diagnosticati mai tarziu, intr-un stadiu avansat al infectiei, sunt mai predispusi sa faca diverse complicatii si sa moara prematur.

Aceasta saptamana este o ocazie unica pentru asociatii si persoane private din intreaga Europa sa isi uneasca fortele si sa actioneze astfel incat cat mai multa lume sa isi afle statusul HIV.

Conferinta internationala "Educatie si creativitate pentru o societate bazata pe cunoastere" - Sectiunea TEORIE SI PRACTICA IN CONSILIERE

Scris de Centrul Aras in . Publicat in categoria Evenimente

logo-NBCCNBCC Romania, Universitatea Titu Maiorescu si Institutul de Stiinte ale Educatiei (Euroguidance) va invita la cea de-a 8a editie a Conferintei internationale „Educatie si creativitate pentru o societate bazata pe cunoastere”, la sectiunea dedicata consilierii, intitulata Teorie si practica in consiliere.

Conferinta se desfasoara in zilele de 20-21 Noiembrie 2014, in Bucuresti, la Universitatea Titu Maiorescu si ofera o oportunitate excelenta de a intalni nume marcante din domeniul academic, dar si practicieni din tara si din strainatate pentru a discuta noi tendinte in cercetare si a face schimb de bune practici in domeniul consilierii.

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru!

Conditii de Utilizare

Facebook

Program

Programari/Informatii:
fix: 0212 100 747
mobil: 0740 303 744
e-mail: office@centrularas.ro

 • Luni-Vineri: 7:00 - 20:00
 • Sambata & Duminica: Inchis

Formular de contact