Mihaela Luguzan

Scris de Centrul Aras in . Publicat in categoria Membrii afiliati

Life&Business Coach, Access Bars® Facilitator & Access Body Process Facilitator & Access Facelift™ Facilitator at Access Consciousness®, terapeut Biodinamica Cranio-Sacrala, Master in NLP, TimeLineTherapy, Coaching, Hipnoza, Fizician

Mihaela Luguzan

Sunt fizician, cu experienta de 20 ani in vanzari & management si activez de peste 7 ani in acest domeniu minunat al constiintei si energiei.

Lucrez cu mintea, corpul si energiile Omului si Universului. Prin practicarea zilnica a instrumentelor Access Consciounsess pe care le-am descoperit acum 3 ani am decis sa fac din aceasta o meserie, asa ca am renuntat la un business in domeniul celulelor stem ca sa pot fi contributie si sa-i facilitez pe toti cei care sunt dispusi si aleg sa-si onoreze corpul si fiinta.

Corpul este cheia pentru deblocarea fiintei. 

SESIUNI PRIVATE

CURSURI  : Access Bars, Access FaceLift, Access Body Process

WORKSHOP-uri: despre CORP, PIERDERE IN GREUTATE, CORP&SANATATE, COMUNICARE in VANZARI, BANI, RELATII, SEX&RELATII;  Cum sa comunici si sa obtii ce vrei de la corpul tau;  Banii vin, tu esti dispus sa ii primesti in viata ta?; Cum sa vinzi si sa nu te poata opri nimeni?; 10 pasi catre libertate totala.

Terapia Access Bars 

Te simti STRESAT/A?

Te simti OBOSIT/A si LIPSIT/A de ENERGIE?

Esti IRASCIBIL/A, TE SUPERI DIN ORICE si/sau TE RASTESTI LA TOATA LUMEA?

Ai INSOMNII? Ai GANDURI care ruleaza NON STOP IN MINTE?

Esti FRUSTRAT/A din cauza SITUATIEI tale FINANCIARE?

Esti NEFERICIT/A IN RELATIE?

Ai probleme de COMUNICARE cu partenerul, cu ceilalti? Esti TIMID/A?

Esti GRAVIDA si vrei sa ai o SARCINA si o NASTERE USOARA?

Ai suferit evenimente care te-au luat prin surprindere, SOCURI EMOTIONALE?

Cari tot STRESS-ul in CORPUL TAU? Ai tulburari, DURERI, simptome de BOALA?

Ti-ar placea SA ARATI SI SA TE SIMTI MAI BINE?

Programeaza-te la o sesiune de Access BARS!

Oamenii de stiinta spun ca gandurile, emotiile, starile noastre ne influenteaza moleculele si creeaza boala, tulburari si imbatranire prematura. Unde credeti ca sunt toate acestea stocate? IN CORPUL NOSTRU.

Ce sunt benzile “The Bars”?
Benzile "The Bars" sunt o serie de 32 de puncte pe cap, care printr-o atingere usoara elibereaza energiile vechi stocate in creier si in corp, permitand schimbari majore si rapide in orice arie a vietii tale pe care vrei sa o schimbi.

Ce face o sesiune de Access Bars(de rulare a benzilor)?
Prin rularea benzilor se elibereaza energia blocata si se sterg toate punctele de vedere fixe, gandurile, emotiile negative, credintele limitatoare care te tin blocat sa obtii ceea ce vrei in viata ta, in toate ariile vietii tale. E ca si cum tu esti hard disc-ului calculatorului tau de unde stergi toate fisierele vechi adunate sau dai comanda de defragmentarea hard disc-ului ca sa iti functioneze mult mai bine.

Rularea "Bars" este un proces incredibil de relaxant si hranitor, capabil sa elibereze limitari prezente in orice aspect din viata pe care esti dispus sa-l schimbi! 

Ruleaza-ti “Bars” si pune bucuria inapoi in job-ul tau, in relatia ta, in viata ta, sau oriunde vrei tu!!!

 

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru!

Conditii de Utilizare

Facebook

Program

Programari/Informatii:
fix: 0212 100 747
mobil: 0740 303 744
e-mail: office@centrularas.ro

  • Luni-Vineri: 7:00 - 20:00
  • Sambata & Duminica: Inchis

Formular de contact