slide 1

Bine ati venit la
Centrul de sanatate ARAS!

slide 2

Directioneaza 2%

din impozitul tau pe venit catre Centrul de Sanatate ARAS. TU ai puterea de a schimba lumea in care traiesti.

vezi detalii

slide 4

Accesand serviciile Centrului de sanatate ARAS ajutati, la randul dumneavoastra, alti oameni

Campanii

in . Publicat in categoria Campanii

Directioneaza 2% din impozitul tau pe venit

Fiecare dintre noi, in calitate de cetateni romani avem libertatea de a investi 2% din impozitul pe venitul global perceput de stat, in activitatea unei asociatii sau fundatii din Romania (ONG).
Astfel, putem contribui la sustinerea programelor sociale cu care rezonam cel mai bine, a acelor servicii pe care le consideram vitale pentru comunitate si care sunt acoperite de aparatul de stat prin intermediul si cu suportul entitatilor de derulare a programelor sociale.
Este o manifestare a demersului  de implicare sociala, dreptul nostru de ne exprima apartenenta si suportul pentru o viata mai buna. Toti oamenii care au activitate lucrativa si achita impozit pentru venitul din salarii, au posibilitatea de a hotari personal in ce directie sa fie orientata o parte din impozitul pe venit. Aceasta masura fiscala reprezinta, intre altele, o forma de implicare a comunitatii in consolidarea resurselor destinate acesteia.

ARAS — Asociatia Romana Anti-SIDA — se numara printre organizatiile non-profit care militeaza inca din anul 2002, pentru introducerea acestei reglementari. Pentru a sprijini programele noastre, completati in formularul destinat redirectionarii a 2% din impozitul pe venitul global, urmatoarele date:
• Denumire entitate non-profit: ARAS | Asociatia Romana Anti-SIDA
• Cod de identificare fiscala a entitatii non-profit: 5466592
• Cont bancar (IBAN): RO61 RZBR 0000 0600 0430 1827

Dupa completare, formularul se depune, personal sau prin posta, la Administratia financiara de care apartineti, pana la data de 15 mai 2014. In cazul in care timpul nu va permite, este suficient sa ne contactati si ridicam noi formularul de la dvs.

Daca in cursul anului 2014 ai obtinut venituri dintr-o singura sursa, alege formularul 230. Descarca formularul in format PDF de aici. clic document

Daca ai de declarat venituri provenite din mai multe surse, alege formularul 200. Descarca formularul in format PDF de aici. clic document

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru!

Conditii de Utilizare

Facebook

Program

Programari/Informatii:
fix: 0212 100 747
mobil: 0740 303 744
e-mail: office@centrularas.ro

  • Luni-Vineri: 7:00 - 20:00
  • Sambata & Duminica: Inchis

Formular de contact